Green Elephant Miscanthus knaagdierstrooisel

Ontdek Mispaille, ons strooisel op basis van miscanthus voor knaagdieren

Een in België ontworpen en geoogst product

Mispaille - Litière rongeur

Ons Mispaille knaagdierstrooisel, gemaakt van natuurlijke miscanthus, is super absorberend en perfect geschikt voor uw konijnen en kleine knaagdieren 

De sponsachtige kern van miscanthusstengels kan bijna 3 keer zijn gewicht aan water absorberen, waardoor uw dieren een ongeëvenaard comfort en hygiëne krijgen.

100% natuurlijk en ecologisch, ons knaagdierstrooisel is Ph neutraal, maar dat is nog niet alles: het is ook volledig biologisch afbreekbaar (snel en gemakkelijk composteerbaar)! 

Met Mispaille geniet u van een zuinig, gezond en natuurlijk strooisel en doet u tegelijk iets voor de duurzame ontwikkeling en de lokale Belgische economie! 

Een gezond nest, aangepast aan uw knaagdier

Uw dierenarts zal u niet anders kunnen vertellen: miscanthusstro is een ideale oplossing voor de bodembedekking van uw knaagdieren, zowel vanwege de 100% natuurlijke samenstelling als vanwege het hoge absorptievermogen. 

Bij Green Elephant zetten we ons in voor een volledig biologische productie. Onze miscanthus wordt geteeld zonder gebruik te maken van meststoffen, chemicaliën of pesticiden. 

Mispaille strooisel, speciaal ontworpen voor knaagdieren, wordt aangeboden in de vorm van vezelige snippers. 

Let op: met dit strooisel krijgen uw huisdieren niet de neiging de snippers op te eten. Miscanthus is echter veilig voor uw huisdieren, mocht het per ongeluk toch worden ingenomen. 

Waarom kiezen voor Green Elephant miscanthus knaagdierstrooisel ?

Met onze Mispaille knaagdierenstrooisel geniet u van een aantal voordelen: 

  • Een volledig stofvrije vulling: dit vermindert aanzienlijk het risico op aandoeningen van de luchtwegen. 
  • Onovertroffen vochtabsorptie: Het is belangrijk dat de urine van uw knaagdier correct en snel wordt geabsorbeerd. Dit voorkomt dat uw huisdier in een te vochtige omgeving leeft. Als het strooisel te vuil of te nat is, kan uw huisdier last krijgen van ontsteking van de tenen (pododermatitis). 
  • Verminderde geuren: dankzij zijn hoog absorptievermogen vermindert miscanthus de vorming van ammoniak.  
  • Een geurloos product: knaagdieren hebben een sterk ontwikkeld reukvermogen, dus onze vulling is ontwikkeld zonder geurstoffen om absoluut comfort te garanderen. 

Ons knaagdierstrooisel op basis van miscanthus heeft een langere levensduur dan traditioneel stro, dus het onderhoud is eenvoudiger en u bespaart geld. 

Ook u kunt kiezen voor Mispaille en uw knaagdieren welzijn en hygiëne bieden! 

Mispaille - Litière pour rongeur Green Elephant

Hoe gebruik je ons knaagdierstrooisel op basis van miscanthus?

Om de aanpassing van uw huisdier aan het nieuwe strooisel te vergemakkelijken, mag u het strooisel gerust mengen met uw huidige strooisel voor een soepele overgang. Zo kan uw huisdier zich snel aanpassen aan het nieuwe ecologische nest. 

Wij adviseren u ook het gedrag van uw huisdier gedurende de eerste dagen van gebruik te observeren. Uw huisdier zou snel aan zijn nieuwe omgeving moeten wennen en u zult in staat zijn om een volledige overgang naar onze Mispaille vulling te maken. 

Net als ons kippenstrooisel is Mispaille volledig biologisch afbreekbaar, zodat u de bevuilde delen gemakkelijk op verschillende manieren kunt weggooien: 

  • uw compost 
  • uw huishoudelijk afval

Wilt u dit product bestellen ?

U kunt ons ook rechtstreeks per telefoon of e-mail bereiken